Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Uutiset

Mika Nieminen GOTA:n puheenjohtajaksi!

kirjoittanut Jukka Rimpiläinen | julkaistu 30.11.2017

Golfalan Työnantajayhdistys ry, GOTA, kokoontui vuosikokoukseensa 23.11.2017 Kalastajatorpalla Helsingissä. Kokouksen henkilövalinnoissa yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Hyvigolfin toimitusjohtaja Mika Nieminen Hyvinkäältä. Nieminen on toiminut GOTA:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2008 alkaen.

Mika Nieminen on ansioitunut golfalalla sekä yhdistystoiminnassa että johtamansa golfyhteisön Hyvigolfin toimitusjohtajana. Hän on toiminut Suomen Golfjohtajat ry:n (FGMA) hallituksen jäsenenä 2008-2014 ja sen puheenjohtajana vuosina 2014-2016. Suomen Golfkentät ry:n hallituksen jäsenenä Nieminen oli vuosina 2008-2013.

Hyvigolfin toimitusjohtajana Mika Nieminen on tunnistanut oman yhteisönsä tarpeet ja toiveet ja tuotteistanut sen toimintaa jopa alan yleisistä käsityksistä poiketen. Aloituskynnyksen madaltaminen, pelioikeuksien markkinointi ja ympärivuotinen klubitoiminta ovat onnistumisia, joita alalla käytetään esimerkkeinä.

Golfalan Työnantajayhdistys ry GOTA valvoo työnantajien etuja ja neuvottelee alan työehtosopimukset.
– Työsuhdeasiat ovat monimutkaisia ja työehtosopimuksen tekstit vaikeaselkoisia. Työsuhdeasioiden hyvä tuntemus näkyy työoloissa, vähentää riitoja työpaikoilla ja edistää työnantajien ja työntekijöiden välistä yhteistoimintaa. Harvalla golfalan työnantajalla on riittävästi aikaa paneutua työehtosopimuksen kiemuroihin. Tästä johtuen työsuhdeasioiden kouluttaminen nousee tärkeään rooliin. Yksi tavoitteeni puheenjohtajakaudellani on viedä Gotan työsuhdekoulutus uudelle tasolle, painottaa Mika Nieminen.

Lisätietoja:
Golfalan Työnantajayhdistys ry, GOTA
Mika Nieminen
Puheenjohtaja
p. 040 529 0706

> takaisin uutisiin

Mika Nieminen GOTA:n puheenjohtajaksi!

KOMMENTOI

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös