Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Uutiset

Suomen Golfkentät ry:n hallitus- ja kevätkokous 29.5.2017

kirjoittanut Jukka Rimpiläinen | julkaistu 29.05.2017

Suomen Golfkentät ry:n hallitus kokoontui maanantaina 29.5.2017 klo 10.00.
Toimitusjohtajan katsauksessa Lassi Kiviniemi korosti yhdistyksen kärkihankkeiden, kentänhoidon, ympäristöasioiden ja lakiasioiden etenevän toimikuntien johtamina.
SGK:n kenttätoimikunnan puheenjohtaja Jari Hakkarainen täsmensi kenttätoimikunnan tehtäväkenttää nostamalla esiin huolensa golfkenttien korjausrakentamisen osaamisen vähenemisestä.
Lakitoimikunnan vetäjä Kyösti Virtanen kertoi oikeustapauksia olevan käynnissä eri puolella Suomea, mutta niitä ei voida kommentoida ennen kuin päätöksiä eri oikeusasteilta saadaan.
Koulutustoiminnasta vastaava Pekka Palmunen päivitti sille rintamalle kuuluneet asiat hallituksen tietoon. Koulutustapahtumia suunnitellaan yhdessä FGMA:n ja Golfliiton kanssa.
Palmunen vetää myös kenttäyhtiöiden liiketoiminnan kehittämismallia yhdessä KPMG:n kanssa ja siihen liittyvä golfbarometri on suunnitteilla.
SGK:n hallituksen jäsen Tommy Skogster kertoi hallitukselle golfkentän hiilijalanjäljen mittaamiseen suunnitellun ohjelman olevan valmis ja hallituksen jäsenet pääsevät tutustumaan siihen 22.6. Meri-Teijossa.
Honour-lehden julkaisupäällikkö Jukka Rimpiläinen avasi tulevan, 13.7. ilmestyvän lehden sisältöä, jossa ympäristöasiat ovat edelleen kattavasti mukana.

Hallituksen kokouksessa käytiin jälleen vilkasta ja asiantuntevaa keskustelua kiinnostavien aiheiden parissa ja todettiin, kuinka pienilläkin resursseilla saadaan paljon aikaan hyvällä yhteishengellä.

SGK:n kevätkokous vahvisti tilinpäätöksen 2016

Suomen Golfkentät ry:n kevätkokous pidettiin heti hallituksen kokouksen jälkeen hallituksen jäsenten ja kolmen vieraan voimin. Hallituksen puheenjohtaja Hans Weckman alusti kokouksen näkemyksillään golfin tilasta ja yhdistyksen tavoitteista. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Markku Ignatius, jonka toimesta sääntömääräiset asiat käytiin yksituumaisena läpi. Toimintakertomus ja yhdistyksen tilinpäätös hyväksyttiin ja tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.

JR

> takaisin uutisiin

KOMMENTOI

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös