Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Uutiset

BurgerPassilla Korineum Golfiin

kirjoittanut Jukka Rimpiläinen | julkaistu 15.06.2015

BurgerPassilla Korineum Golfiin

Kansallisen Golfviikon yhteydessä järjestettyyn Golfravintolaviikkoon tuotettiin kesän kampanjaksi BurgerPassi, eli syömällä ja keräämällä leimoja oli mahdollisuus voittaa arvonnassa etelänmatka. Kampanjan tavoitteena oli houkutella asiakkaat ravintolaan yhä uudelleen, ja toiveena oli saada myös lähiasukkaat vierailemaan ravintolassa.

Kampanjaan osallistui lähes 40 golfravintolaa ympäri Suomen yhteistyökumppanimme Unilever Food Solutionsin avustamana.
BurgerPassin yhtenä ideana oli, että niitä jaettaisiin ilmaiseksi myös kenttien ulkopuolisille ja siihen vaadittiin ravintoloiden omaa aktiivisuutta. Osalla kentistä olikin näin tehty ja saatu myös uusia kävijöitä paikalle. Toisilla se ei ollut mahdollista, koska lähellä ei asuintaajamaa ollut. Kampanjaa myös aktivoitiin kesän aikana.

Lähes tuhat hampurilaista
Kympin keskihinnalla laskettuna kampanja tuotti ravintoloille lähes 10 000 euroa, josta noin 5-10 % oli kentän ulkopuolisten tuomia.
Passeja palautettiin arvontaa varten noin 300 kpl, niiden jakomäärä lienee ollut moninkertainen, mutta kaikki eivät hyödyntäneet etuaan loppuun saakka.
Passien käyttäjistä miehiä oli 175 ja naisia 70. Oman kentän pelaajia passien palauttajista oli 190, vieraspelaajia 33 ja ulkopuolisia 37.
Eniten passeja täytettiin Hyvinkäällä sijaitsevassa Ravintola Golfarissa, kaikkiaan 51 kpl.

Kaikkien passin palauttaneiden kesken arvotun Pohjois-Kyproksen Korineumin golfmatkan voitti Heikki Leeve. Passi oli hankittu Kurk Golfin Tykkihyvää-ravintolasta.

99 euron arvoiset Fustra-näytetunnit arvottiin Terttu Kuusiniemelle Kerigolfiin ja Anne Vainio-Sunnalle Hyvinkään Golfiin.

Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille ravintoloille ja yhteistyökumppaneille, sekä erityiskiitos GolfPassille matkan järjestelyistä.

Revontulessa on jo innolla jaettu passeja ja toivomme, että asiakkaat löytävät yhä uudelleen herkullisten burgereiden pariin Revontuli Bowling Dineriin.

Hyvinkäällä, ravintola Golffarissa tarjoillaan HärkäBurgereita.

Kurk Golfin Tykkihyvää-ravintolassa on satsattu parempiin tuotteisiin ja annoksen esillepanoon.

Noin 180 gramman pariloitu naudanjauhelihapihvi, tuoreesta jauhelihasta, uusi ja parempi paahdettu sämpylä, cheddarjuustoa, pekonimajoneesia, Tykkihyvää BBQ-kastike, tomaattia ja pikkelsikurkkua.
Tosinälkään hampurilaisen saa myös tuplapihvillä. Valikoimissa myös karppaajan hampurilainen.

> takaisin uutisiin

KOMMENTOI

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös