Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

SGK

Suomen Golfkenttien Yhdistys on golfkenttien omistajien asialla

Suomen golfkenttien yhdistys ry on perustettu vuonna 2002 huolehtimaan golfkenttien edunvalvonnasta ja yhteistyöstä. SGKY edustaa golfkenttien omistajia suhteessa muihin golfin etujärjestöihin.

SGKY toimii golfkenttien välisenä yhteistyöelimenä, jossa voidaan keskustella alan tilanteesta ja ratkoa mahdollisia yhteisiä ongelmia.

Omistavien pelaajien eduista huolehtiminen on erittäin tärkeää nykyisessä golfkenttien rahoitusmallissa. Yhdistys kehittää parhaita käytäntöjä, joilla yksittäiset kentät voivat tarjota omistajilleen välineet omistaja-arvon säilyttämiseksi vanhoilla kentillä ja kenttärahoituksen onnistumiseksi uusilla kentillä.

Syksyllä 2012 SGKY aloitti julkaisemaan omaa lehteä. Yhdistys osallistuu lehden avulla keskusteluun suomalaista golfyhteisöä kiinnostavista aiheista ja tuo siihen golfosakkeenomistajan vahvan mielipiteen. Lue tiedote asiasta täältä!

SGKY järjestää vuosittain koulutusta kenttien hallituksille, caddiemastereille ja valvojille. Lisäksi syksyisin järjestetään hallitusten puheenjohtajien ja toimitus/toiminnanjohtajien yhteiskilpailu ja tapaaminen.

SGKY huolehtii omistajien eduista muun muassa tuottamalla jäsenkentilleen Etu- ja Kultakortit, jotka mahdollistavat edullisen vastavuoroisen tutustumisen toisiin kenttiin Suomessa ja muualla Euroopassa.


Ota yhteyttä

Suomen Golfkenttien Yhdistys ry
Kalannintie 30
00430 Helsinki

Yhteyshenkilö:
Lassi Kiviniemi
puh. 050-340 4724
s-posti toimisto@sgky.fi

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös