Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Maailman suurin tarjoaa parhaan lentokokemuksen

Viime vuonna Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi valittu Turkish Airlines lentää 284 kohteeseen 113 maassa – useampaan kuin mikään toinen lentoyhtiö. Turkish Airlines on toiminut Suomessa nyt jo 10 vuotta ja vahvistaa asemiaan korkeatasoisella palvelullaan. Valinta Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi perustuu miljoonien matkustajien kokemuksiin (Skytrax Passenger Choice Awards). Tutustu artikkeliin ja vastaa kyselyyn (1.4.2016 alkaen). Voit voittaa matkan business-luokassa Turkish Airlines lennolle!

Matkan teko alkaa jo sen varaamisesta, ja siihen Turkish Airlines tarjoaa useita mahdollisuuksia. Nettisivujen (www.turkishairlines.com) kautta varaaminen onnistuu milloin tahansa se sinulle sopii. Täytät vain selkeän lomakkeen minne haluat matkustaa ja kenen kanssa. Sivusto esittelee sinulle vaihtoehdot, joista voit valita joko hinnaltaan edullisimman tai ajankohdaltaan sinulle sopivimman. Sinulle tarjotaan myös vaihtoehdot lentojen lähtöajoissa valitsemillesi päiville. Voit myös valita ateriatyypin ja ilmoittaa mahdollisista ruokarajoitteistasi. Jos sinulla on Turkish Airlinesin Miles & Smiles -kanta-asiakaskortti, ilmoitat sen numeron lomakkeella ja keräät maileja. Yhteystietosi jättämällä saat sähköpostiisi vahvistuksen varaamallesi lennolle, ja tässä vaiheessa voit myös vaikuttaa istuinpaikkaasi koneessa. Varauksesi voit maksaa samantien kansainvälisillä luottokorteilla. Lataamalla matkapuhelimeesi Turkish Airlines -applikaation, voit tehdä matkavaraukset ja hallita kaikkia palveluja sen avulla. Turkish Airlinesilla on Suomesta lennettäessä kaksi matkustustasoa, Economy ja Business.

Millä lennetään ja miten lentokentällä toimitaan?
Yhtiö lennätti viime vuonna yli 70 miljoonaa matkustajaa ja kasvu jatkuu. Uusia kohteita tulee vuosittain mukaan kymmeniä. Turkish Airlinesin nettisivuilta näet millaisella koneella lentosi lennetään, esittelyssä on kaikkiaan 14 eri konetyyppiä, joihin voit tutustua sivuilla tarkemmin. Lentoasemalla voit kirjautua lennolle lentokentän palvelutiskillä tai jopa etukäteen verkossa, mikäli sinulla ei ole ruumaan meneviä matkalaukkuja. Palvelutiskille sinun tulee saapua kahta tuntia ennen koneen lähtöä, esitä passi ja muut dokumentit tiskillä ja jätä koneen ruumaan menevät matkatavarasi hihnalle. Mikäli matkustat pelkän käsimatkatavaran kanssa voit kirjautua lennolle verkon kautta 24 tuntia ennen lähtöä. Tutustu etukäteen Online Check-in -järjestelmän toimintaan tai tulosta step-by-step -ohjeet nettisivuilta, niin se sujuu helposti. Tulosta lopuksi maihinnousukorttisi omalla tulostimellasi ja saavu lähtöportille vähintään tuntia ennen koneen lähtöä.

Viihdy Euroopan parhaan lentoyhtiön vieraana
Nykyaikainen matkustamo tarjoaa henkilökohtaiseen käyttöösi viihdejärjestelmän, jolloin pitkäkin lento sujuu nopeasti. Turkish Airlinesin Planet-järjestelmällä valittavissasi on vähintään 337 elokuvaa, 414 tv-sarjaa ja dokumenttielokuvaa, 756 musiikkialbumia ja 17 peliä. Lapsille on tietysti tarjolla omaa ohjelmaa ja viihdykettä.
Erikoisruokavaliota tarvitseville on saatavilla omat annokset (20 erilaista) mikäli ilmoitus niistä on tehty 24 tuntia ennen lähtöä. Economy-luokassakin on menu, josta voit valita kahden eri lämpimän aterian väliltä ja juomaksi voit valita turkkilaisen tai ranskalaisen viinin. Ruoista ei peritä lisämaksua ja ne valmistaa gourmet-keittiö DO&CO. Kansainvälisillä lennoilla tarjotaan vain tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuja ruokia, joissa yhdistyvät turkkilaisen ja muun maailman keittiöiden parhaat puolet tavalla, jota ei ennen alalla olla nähty. Valikoiduilla, pitkillä lennoilla tarjoillaan myös voileipiä ja kakkuja. Mikäli matkustat Business-luokassa (Suomesta A321-lennoilla tai isommissa koneissa) saat korkeatasoisen ravintolapalvelun, jonka Flying Chef sinulle kattaa alkudrinkistä lähtien. Tietysti kaikki muutkin Business-luokan palvelut ovat samaa tasoa makuuasentoon säädettävistä, tilavista istuimista alkaen.

Miksi golfarit haluavat matkustaa Turkish Airlinesin koneilla?
Siksi, että golfbägit kuljetetaan yhtiön koneissa ilmaiseksi. Lisäksi saat lennättää koneen ruumassa 30 kg matkatavaraa ilmaiseksi Economy-luokassa ja 40 kg Business-luokassa. Piece Concep -lennoilla esim. Amerikkaan ja Afrikkaan lennettäessa matkatavaraa saa olla 2 x 23 kg. Käsimatkatavaraa sinulla voi olla 8 kg (max 55 x 40 x 23 cm) ja Business-luokassa kaksinkertainen määrä. Matkatavaraa voi Business-matkustajalla olla 2 x 32 kg.
Muissa lentoyhtiöissä golfbägin kuljettamisen hinta riippuu lentolippuun sisältyvän, muun matkatavaran määrästä. Turkish Airlines lentää useampaan kohteeseen maailmassa kuin mikään muu lentoyhtiö, joten olipa golfkohteesi kuinka eksoottinen, varmimmin pääset sinne Turkish Airlinesin koneella. Hyödyntämällä Miles & Smiles -kanta-asiakaskorttia saat vieläkin enemmän etuja.

Matkustetaanko yrityksessäsi paljon?
TCC, eli Turkish Corporate Club on kehitetty yritysten käyttöön ja sisältää merkittäviä hyötyjä. Klubin jäsenenä maksat matkoista vähemmän, voit tehdä matkavarauksiin muutoksia ilman esteitä ja kuljettaa koneessa muita enemmän matkatavaroita. Voit myös korottaa matkustustasoasi helposti ja saada ilmaisia lentolippuja palkinnoksi ahkerasta lentoyhtiön palvelujen käytöstä. Klubin jäsenenä voit viedä vieraasi vain jäsenille tarkoitettuihin loungeihin ja kirjautua lennoille Business Class -palvelutiskillä. Sinun ja työntekijöittesi matkat keräävät maileja Miles & Smiles -tilille. Liittymislomakkeen ja tarkemmat tiedot eduista löydät osoitteesta: tcc.turkishairlines.com

Haluatko liittyä Miles & Smiles -klubiin?
Turkish Airlinesin Miles & Smiles tarjoaa huippuetuja jäsenilleen. Jäsenyydessä on neljä tasoa; Classic, Classic Plus, Elite ja Elite Plus. Esimerkkejä kanta-asiakaseduista: Voit Elite Plus -jäsenenä nostaa matkustustasosi Business-luokkaan veloituksetta, mikäli siellä on tilaa. Voit kuljettaa ylimääräistä matkatavaraa veloituksetta ja käyttää ohituskaistaa ilmoittautuessasi lennolle Business Class -tiskillä. Sinä ja vieraasi nautitte yhdessä myös CIP-loungen palveluista. Klubin jäsenenä keräät maileja myös yhtiön kumppaneiden lennoilla.

Turkish Airlinesin lounge saapuville matkustajille Istanbulissa Atatürkin lentokentällä
Tuloaulassa sijaitseva lounge tarjoaa arkeen luksusta ja auttaa rentoutumaan lennon jälkeen. Yli 250 m2 kokoisesta loungesta löytyvät tilat 38 hengelle ja se on avoinna 04.30 – 00.30 joka päivä. Lounge on tarkoitettu sekä Business Class -matkustajille että Miles & Smiles -jäsenille, joka matkustavat Economy-luokassa. Lounge on varustettu langattomalla verkolla, tietokoneilla ja tulostimilla, voit silityttää vaatteesi, tarjolla on myös ruokaa ja virvokkeita. Paikallisia ja kansainvälisiä sanoma- ja aikakauslehtiä on kattava valikoima ja ns. mediaseinä esittää ajankohtaisia aiheita ja uutisia. Käytössäsi on myös kirjasto ja mukavuuttasi voit lisätä käymällä loungen suihkussa.

Lähteville matkustajille varattu lounge on suuri elämys
Se on kooltaan 3500 m² ja sisään mahtuu jopa 1030 vierasta. Vastikään laajennetun loungen eri osat yhdistyvät näyttävillä kierreportailla, jotka samalla kuvaavat kansainvälistä yhteenkuuluvuutta. CIP-lounget avataan kahta tuntia ennen päivän ensimmäistä kansainvälisen lennon lähtöä. Lounge on tarkoitettu sekä Business Class -matkustajille, että Miles & Smiles Elite- ja Elite Plus -jäsenille.
Kummankin luokan omaavat matkustajat voivat tuoda perheensä tai yhden vieraan mukanaan loungeen. Star Alliance Gold -jäsenillä ja TCC-jäsenillä on myös sisäänpääsy loungeen.
Upean loungen palveluihin kuuluvat mm. langaton verkko, tietokoneet ja tulostimet, kokoustilat, puhelinkokoustila, elokuvateatteri ja erittäin laaja valikoima ruokia ja virvokkeita. Kirjasto, mediaseinä ja laaja valikoima sanoma- ja aikakauslehtiä pitävät sinut ajan tasalla. Henkilökohtaisesti voit nauttia myös hieronnasta, suihkusta, biljardipöydästä tai golfsimulaattorista. Hiljentymiseen on varattu oma tilansa kuten myös lasten leikeille.

Turkish Airlinesista kertova Honour-lehden artikkeli ja nettisivuillamme julkaistu versio kiinnostivat lukijoita.
Facebookissa uutinen esitettiin lähes 4000 seinälle. Kyselyyn vastasi lähes sata lukijaa, joiden kesken arvoimme kaksi business-lentoa.
Arvonnassa voitot menivät Päivi Peltoselle Nurmijärvelle ja Jari Holmalle Kempeleelle. Päivi ja Jari voittivat business-luokan lennot Turkish Airlinesin Euroopan lennoilla. Onnittelut voittajille.

 

Economy Class

Business Class

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös