Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Yritysmatkat Euroopan parhaalla lentoyhtiöllä!

Kansainvälinen verkostoituminen vaatii myös henkilökohtaista kanssakäymistä. Yritysten edustajille jatkuva matkustaminen voi olla raskasta, joten lentoyhtiön valinnalla on merkitystä. Turkish Airlines on valittu Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi jo viitenä vuotena peräkkäin (Skytrax) eikä syyttä. Varsinkin business-luokan matkustajat nauttivat lennoilla eksklusiivisesta palvelusta.

Turkish Airlines lentää 2-3 kertaa päivässä Helsingin ja Istanbulin välillä. Vielä merkittävämpää on, että jatkoyhteyksiä on Istanbulista yli sataan maahan ja kaikkiaan 289 kohteeseen. Liittymällä lentoyhtiön Turkish Corporate -ohjelmaan (TCC) yritysmatkaajilla on käytössään huomattavia etuja ja edullisia hintoja matkustusmukavuudesta tinkimättä.

Turkish Corporate Club (TCC)
Pääsy TCC-ohjelmaan on yksinkertaista eikä siihen liittyminen maksa mitään. Löydät yhtiön internetsivuilta liittymislomakkeeseen johtavan linkin ja varmistettuasi sähköpostisi oikeellisuuden pääset täyttämään yrityksesi ja henkilökohtaiset perustietosi.
Huomionarvoista on, että yrityssopimukseen voi lähtömaaksi lisätä jopa 10 eri maata ja kohteena voi olla mikä tahansa lentoyhtiön 289 kohteesta.
Turkish Airlinesin yritysohjelma on erittäin joustava eikä yritystä rangaista siitä mikäli asetetut tavoitteet eli arviot matkojen määristä täyty. Sopimus ei myöskään poissulje muita sopimuksia tai palveluntarjoajia.

TCC:n edut ovat kattavat
Etukäteisalennukset ovat ohjelman suurin etu ja alennusprosentit vaihtelevat yrityksen matkustusvolyymin mukaan. Alennukset ovat heti sopimuksen solmimisen jälkeen voimassa, ja matkat voi edelleen varata matkatoimiston kautta. Yritysohjelman ansiosta muuttuvat matkapäivät ja lentojen perumiset ovat joustavampia ja edullisempia toteuttaa. Turkish Airlinesin yritysasiakkaat saavat myös lisämatkatavaraoikeuden, joka economy-luokassa on yhteensä 40 kg ja busineksessa 50 kg (piece-konseptilla 2 x 32 kg).

Joko olet kokenut Istanbulin loungen?
Yritysasiakkailla on mahdollisuus saada tietty määrä lounge-kortteja Helsingin ja Istanbulin loungeihin jopa economy-luokassa matkustettaessa. Niiden avulla voi lähtöselvityksen tehdä business-luokan lähtöselvityksessä muita nopeammin. Kortin haltija voi myös tuoda yhden vieraan mukanaan. Lounge-korttien saaminen edellyttää Miles&Smiles -kanta-asiakaskorttia, jolla voi kerätä pisteitä myös yrityshintaisilla lennoilla.

Saat sitoumuksetta lisätietoja TCC-ohjelmasta täyttämällä yhteystietosi täällä.

Liittyminen TCC:n jäseneksi ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään, joten täytä heti omat tietosi. Hyvällä onnella pääset golfaamaan Ernie Elsin suunnittelemalle kentälle Mauritiuksella. Arvomme kaikkien tietonsa jättäneiden yritysasiakkaiden kesken lentoliput Turkish Airlinesin uutuuskohteeseen, Mauritiukselle. Palkinnon arvo yli 1000 euroa.

MAURITIUS – GOLFARIN PARATIISI
Mikäli golfparatiisi on olemassa, se löytyy Mauritiukselta. Esimerkiksi Four Season Golf Resortissa majoitut yksityissaarella ja nautit upeista maisemista ainutlaatuisen luonnon äärellä. Saarelta löytyy myös maailman kolmanneksi vanhin golfkenttä. Golfin lisäksi aktiviteetteja riittää vesiurheilun parissa ja iltaelämä täyttyy upeista illallisista ja viihtyisistä baareista.

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös