Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Tavoitteena historian parhaat SM-kisat!

Lyöntipelin SM-kisat Tawast Golfissa 13.-16.7.2016

Tule mukaan Pro-Am -kisaan 12.7.2016

Tawast Golf on saanut järjestettäväkseen lyöntipelin SM-kilpailut 13-16.7. 2016. Kilpailut ovat seuralle ja yhtiölle suuri näytönpaikka ja niiden valmistelut aloitettiin jo yli vuosi sitten. On paljon asioita, joita tulee huomioida kilpailun läpiviemiseksi (mm. vapaaehtoiset), mutta tässä hieman näkökulmia golfyhtiön kannalta, kirjoittaa Tawast Golfin toimitusjohtaja Lauri Manninen.

– Tawast Golfille kilpailun saaminen on ollut iso askel ja se kertoo siitä, että kentän ja puitteiden taso riittää suurimpien kansallisten kilpailujen näyttämöksi. Tänä vuonna kilpailussa ovat mukana myös ammattilaiset, mikä tuo varmasti vielä entistä enemmän lisäarvoa kilpailulle, arvioi Manninen.

– Golfyhtiössä on suunniteltava tarkkaan yhtiön ja seuran vastuualueet. Seuralla tulee olla mm. riittävän paljon vapaaehtoisia, jotta kilpailut saadaan onnistumaan niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin. Golfyhtiö pitää huolen, että kenttä ja tilat ovat kilpailun käytettävissä koko kisaviikon ajan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kenttä on kokonaan suljettuna viisi päivää. Sinä aikana meidän tulee huolehtia, että osakkailla on kilpailusta huolimatta mahdollisuus pelaamiseen. Tawast Golf on sopinut edullisia vaihtopelaamiskenttiä lähes kymmenen eri kentän kanssa kilpailuviikolla. Toivomme tietysti, että myös osakkaat osallistuvat kilpailun järjestämiseen, mutta on varmistettava, että osakkaat sekä jäsenet pääsevät pelaamaan myös kilpailujen aikana, painottaa Manninen.

Kisamuutokset kenttään
– Kilpailua varten teemme jonkin verran muutoksia kenttään Golfliiton ohjeistuksen mukaan, mutta pääsääntöisesti kenttä pysyy ennallaan. Laajennamme mm. joitakin viheriöitä, jotta lipunpaikkoja saadaan lisää ja nämä muutokset ovat tietysti hyvä lisä myös normaaliin pelitoimintaan.

– Golfyhtiön toimin kentän kuntohuippu ajoitetaan SM-kilpailuihin. Onneksi SM-kilpailut pelataan heinäkuussa, jolloin puitteet muutenkin ovat parhaassa mahdollisesta kunnossa. Kentän huippukuntoon laittaminen vaatii tietysti lisäpanostusta niin materiaali- kuin henkilöstöpuolellakin, mutta SM-kilpailujen yhteydessä pidettävällä Pro-Am -kilpailulla pyritään näitä kuluja kattamaan. Tervetuloa mukaan, kutsuu Lauri Manninen.

– Toivomme, että kaikki osakkaat näkevät kilpailun positiivisena mahdollisuutena ja saavat olla ylpeitä SM-kisatason kentästämme. Yhtiön tavoitteena on ettei SM-kisoista synny "tappiota", vaan kilpailulla hankittu huomioarvo tuottaa pidemmällä aikavälillä positiivisen tuloksen. Kisakuntoon viritetty kenttä kiinnostaa varmasti monia vieraspelaajia ja saatu SM-status jää ihmisten mieliin. Jotta tähän lopputulokseen päästään, tulee meidän tietysti huolehtia, että kilpailuista tulee historian parhaat SM-kilpailut, toteaa lopuksi Tawast Golfin toimitusjohtaja Lauri Manninen.

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös