Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Ruuhikosken ykkösväylä, jolla voit "antaa palaa", koska pitkällä avauksella selviät useimmista vaikeuksista. Draw-lyönti tuottaa parhaan tuloksen, jos pituus riittää. Mikäli lippu on oikealla, ota iso maila, jotta lyönti kantaa yli viheriön edessä olevan notkelman.

Ruuhikoski Golf tarjoaa "pohojalaasia" elämyksiä!

Suomen Golfkentät ry:n jäsenkenttien esittelyssä vuoron saa Ruuhikoski Golf. Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen Ruuhikoskella sijaitsee kansainvälisesti tunnetun Robert Trent Jones Jr.:n kynästä syntynyt korkeuseroja sisältävä 18-reikäinen championship-tason kenttä. Se sulautuu tyylikkääseen pohjalaiseen jokimaisemaan. Aktiivisella kentällä on takanaan jo yli 30 vuoden seurahistoria.

Mestarisuunnittelijan golfkenttä vaatiikin enemmän tarkkuutta kuin pituutta soveltuen kaiken tasoisille pelaajille. Viime vuosina kentällä on ollut startteja noin 27 000- 28 000 kesässä.

Takana pitkä historia
Seuratoimintaa Ruuhikoskella operoi viime vuonna 30-vuotisjuhliaan viettänyt Etelä-Pohjanmaan Golf ry. Seura pyörittää aktiivista kilpailutoimintaa ja siihen kuuluu 1407 jäsentä. Toiminta on myös ympärivuotista, kun seuran omistamassa lyöntihallissa on luotu hyvät olosuhteet talviharjoitteluun. Seuran hankkima Trackman 4 -laite on aktiivisessa käytössä simulaattoritoimintoineen.


Palvelukonseptia uusittiin
Kenttäyhtiö Etelä-Pohjanmaan Golfkeskus Oy täytti tänä vuonna 25 vuotta. Viime vuosina on kentällä toteutettu perusparannusprojekti, jossa on uusittu kentän kastelujärjestelmä, bunkkerit ja osittain uudelleen muotoiltu väylä 16. Lisäksi remontoitiin klubitalo ja toimistotilat. Uusittujen tilojen myötä organisoitiin uudelleen koko palvelukonsepti asiakasystävällisemmäksi.

Remontit on saatu onnistuneesti päätökseen ja Ruuhikoskella vallitsee hyvä tunnelma pelaajien keskuudessa.

Ilmakuva Ruuhikoski Golfin maisemista.

Ruuhikosken kuutosväylä on lyhyt (98-159 m), mutta konstikas parkolmonen. Viheriön kallistukset ja viheriöbunkkerit ovat väylän suurimmat haasteet. Kallistuksista johtuen pallosi voi ajautua väärälle puolelle viheriötä, mikä vaikeuttaa puttaamista.

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös