Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Pandat & golfia Ähtärin Naava Resortissa

Kuten jo yleisesti tiedetään, lomien viettäminen sillä perinnöksi saadulla kesämökillä menettää jatkuvasti suosiotaan. Työleirin sijaan lomalta odotetaan jotain parempaa ja helpompaa. Suomessa on useita upeita lomakohteita, joista yksi ajankohtaisin on Ähtäri. Sen eläinpuistoon Kiinasta vastikään saapuneet pandat Lumi ja Pyry pitävät huolen alueen kiinnostavuudesta ja tuovat toivottavasti runsaasti matkailijoita niin koti- kuin ulkomailtakin.

Naava Resortin korkeatasoiset Honkatalo-huvilat
Lähellä Ähtärin eläinpuistoa sijaitseva Naava Resort tarjoaa lomailijalle laadukasta vapaa-ajanviettoa. Huvilat sijaitsevat upealla kalliorantatontilla luonnonrauhassa, ja ne on sisustettu tyylikkäästi varmistaen täydellisen rentoutumisen. Design-huvilat on suunniteltu tilankäytöllisesti 8 hengelle ja ne ovat avaria, katosta lattiaan ulottuva lasiseinä avaa järvimaiseman myös sisätiloihin. Terassilla voi nauttia tunnelmasta takkatulen loimutessa.


Huvilat ovat Honkatalon alkuperäisiä Polar-huviloita, joihin inspiraatio on saatu puhtaasta suomalaisesta metsästä. Puu tekee hyvää, sillä puupinnat varastoivat kosteutta ja luovuttavat sitä tarpeen mukaan huoneilmaan, tasaten näin huoneilman eri vuoden aikoina optimaaliseksi. Sopivan kosteassa ilmassa on hyvä hengittää, kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa ja sairaudet pysyvät paremmin loitolla. Lisäksi puu on rakennusmateriaaleista ylivoimaisesti ekologisin – se on 100 % luonnontuote, joka kestää käytössä sukupolvelta toiselle ja varastoi hiilidioksidia koko pitkän elinkaarensa ajan.

Ähtärissä riittää tekemistä – myös golfia!
Pandatalossa on ehdottomasti käytävä, ja löytyy eläinpuistosta noin 300 muutakin eläintä. Golfareille on tarjolla täysmittainen Ähtärin golfkenttä, joka sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pelaajalle. Alueella on myös FamilyGolf, kuusireikäinen par 3 -kenttä, jossa ei tarvita green cardia tai tasoituksia, ja se sopii kaikenikäisille.
Eläinpuiston alueella sijaitseva FlowPark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa kiipeillään ja liikutaan puidenlatvojen korkeudella eri tehtäviä suorittaen.
Hankavesi ja Naava Resortin puolella oleva Pilkkaselkä tarjoavat vedestä nauttiville vesivaellusta kajakeilla ja opastettuja melontaretkiä. Tai jos veneen hankkiminen on suunnitelmissa, voit koeajaa suosittuja venemalleja paikan päällä.
Alueen ulkoilumaastot ovat loistavat kesät talvet. Talvisin hiihtelet valaistuilla laduilla tai kiidät moottorikelkoilla niille varatuilla reiteillä.
Mikäli olet innostunut hyvinvointipalveluista, luontaishoidoista ja turvehoidoista, kokeile maailmankuuluja Lehtosuon tuotteita ja palveluja.


Vuokrahuvilat ja elämyskokoukset:
http://www.naavaresort.fi/

Honkatalot
Honkatalot haluaa, että luonto voisi suositella meitä sitä kunnioittavana yrityksenä. Tavoitteenamme on positiivinen hiilijalanjälki, mikä toteutuu toimittamassamme valmiissa talossa. Hirsi- ja puutalon valmistusprosessi kuluttaa todistetusti vähiten energiaa erilaisia rakennustapoja vertailtaessa ja ne toimivat hiilinieluna koko elinkaarensa ajan. Rakentamistapamme on asiantuntijoiden mukaan kaikista rakennustavoista ympäristöystävällisin. Ja tavoitteemme on kehittää sitä ja tuotantomenetelmiämme entistä ympäristöystävällisimmiksi. Cube, Modernit talot ja huvilat, Klassiset talot ja huvilat, Polar-talot ja -huvilat, Kartanomallit, Plushuvilat, Plustalot, Plushirsi, Täysin yksilöllinen talo.
Honkatalot – Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä – Puh. 0201 758 400

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös