Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

KAUKOMATKATOIMISTOISSA ON EROJA

Olympian suomalainen matkanjohtaja
pitää sinusta huolen!

Kaukomatkoissa ja niiden tuottajissa on suuria eroja. Honour-lehden kumppani, OLYMPIA Kaukomatkatoimisto on yksityinen, suomalainen, luotettava ja vakavarainen matkanjärjestäjä, jonka luottoluokitus on korkeinta AAA-luokkaa.

Kokemusta kaukomatkoista jo yli 65 vuotta
Toimisto tunnetaan Suomen kaukomatkailun uranuurtajana sekä luotettavana ja asiantuntevana matkanjärjestäjänä. Matkat on suunniteltu pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja näkemyksellä. Olympia Kaukomatkatoimisto on vienyt asiakkaita unohtumattomille kaukomatkoille jo vuodesta 1952.

Kiertomatkoja ympäri maailman
Olympia Kaukomatkatoimiston esitteestä ja nettisivuilta löytyy toinen toistaan kiehtovampia matkoja, jotka vievät maailman upeimpiin kohteisiin, nauttimaan huikeista luontoelämyksistä ja näkemään eri kulttuurien kirjoa. Tarjolla on yli 60 matkavaihtoehtoa, yli 60 maahan, kaikille mantereille. Kaikki matkat eivät löydy kesäkuun alussa ilmestyneestä esitteestä, vaan uusia matkoja ja lisälähtöjä julkaistaan nettisivuilla jatkuvasti.

Matkanjohtaja palvelee, opastaa ja auttaa
Olympian kiertomatkoille voi lähteä turvallisin mielin, sillä mukana on ammattitaitoinen suomalainen matkanjohtaja. Yritys panostaa paljon matkanjohtajien valintaan, koulutukseen ja kohdetuntemukseen. Perillä kohteissa matkanjohtajalla on apunaan usein myös paikallisopas, joten matkustajat saavat oikean ja monipuolisen kuvan matkakohteista. Kaikki matkat opastetaan suomen kielellä. Näin myös ne matkustajat, jotka eivät hallitse vieraita kieliä, saavat parhaan mahdollisen palvelun ja tietotaidon.

Nais- tai miespaikka yksinmatkaavalle
Yksin matkustavan ei aina välttämättä tarvitse maksaa lisämaksua yhden hengen huoneesta, sillä useimmille matkoille voi ostaa ns. nais- tai miespaikan. Tällöin majoitamme huonetoveriksi ryhmään kuuluvan samaa sukupuolta olevan henkilön. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Tasokkaat hotellit, pienet ryhmät, yksilöllinen tunnelma
Hyvällä majoituksella on suuri merkitys matkan mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Myös hotellin sijainti on tärkeä. Siksi Olympia käyttää kiertomatkoilla tasokkaita hotelleja, joiden kansainvälinen luokitus on 4–5 tähteä. Jos sellaisia ei ole tarjolla, käytetään parasta saatavilla olevaa tai muuten matkan luonteeseen ja kokonaisuuteen sopivaa hotellitasoa.
Matkoilla ryhmän koko on yleensä vain 15–25 henkeä, joten matkanjohtaja pystyy pitämään hyvää huolta kaikista matkustajista ja yksilöllinen tunnelma ja toiminnan joustavuus voidaan taata kaikissa tilanteissa.

Kokonaishinnoittelu – ei yllätyksiä matkan aikana
Olympia Kaukomatkatoimiston ilmoittamat hinnat ovat kokonaishintoja. Ne sisältävät kaiken oleellisen, kuten lennot, majoituksen, matkaohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset matkakohteissa sekä retket (joillakin matkoilla on tarjolla myös maksullisia lisäretkiä). Sisäänpääsymaksut, verot, viranomaismaksut sekä mahdolliset viisumikulut sekä juomarahat paikallisoppaille ja bussinkuljettajille on myös sisällytetty matkan hintaan. Matkan aikana syntyvät lisäkulut muodostuvat lähinnä ostoksista ja sellaisista ruokailuista, joita ei ole sisällytetty matkaohjelmaan. Niihin kohteisiin, joissa on helppo käydä omatoimisesti tai matkanjohtajan opastuksella syömässä paikallisissa ravintoloissa, olemme sisällyttäneet vähemmän ruokailuja.

Erinomainen hinta-laatusuhde
Olympialle on tärkeää, että matkojen sisältö ja laatu vastaavat hintaa. Vasta eri matkanjärjestäjien matkojen sisällön ja laadun vertaaminen kertoo jotakin niiden todellisesta edullisuudesta.

65-VUOTIAS OLYMPIA ON KAUKOMATKAILUN AMMATTILAINEN

Vuonna 1952 Eero Julin perusti vaimonsa Anjan kanssa matkatoimiston, joka nimettiin Helsingin olympiakisojen mukaan. Olympia on alusta lähtien ollut nimenomaan kaukomatkoihin erikoistunut matkatoimisto, jonka kehityskaarta voi hyvällä syyllä luonnehtia ainutlaatuiseksi. Perustamisvuonna 1952 matkattiin Volkswagen Kleinbusseilla Lähi-itään, seuraavana vuonna ensimmäistä kertaa Egyptiin, vuonna 1956 Intiaan, ja jo muutaman vuoden kuluttua mentiin Afrikkaan aina eteläosia myöten. Ensimmäinen Olympian matka maapallon ympäri tehtiin Kar-Airin nelimoottorisella DC-6-potkurikoneella 1960-luvulla, jolloin ryhmiä alettiin viedä myös Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan sekä Kaukoitään. 1970-luvulla Olympian matkustajat valloittivat ”viimeisenkin” mantereen ryhmän noustessa maihin Etelämantereella. Vuonna 1974 Olympia aloitti ensimmäisenä eurooppalaisena matkatoimistona vakituiset ryhmämatkat Kiinaan. Suomalainen perheyritys Olympia on jo 65 vuoden ajan ollut tunnettu laadukkaiden matkojen järjestäjänä sekä suomalaisen kaukomatkailun uranuurtajana.

ERIKOISMATKAT RYHMILLE
Olympia suunnittelee ja toteuttaa ryhmällenne yksilöllisen, toiveidenne mukaisen matkan. Se voi olla esim. ammatti- tai harrasteryhmän, järjestön, yrityksen tai seurakunnan matka mahdollisine erityisteemoineen ja tutustumiskäynteineen. Myös erilaiset opinto- ja lukijamatkat ovat suosittu tapa matkustaa samanhenkisessä seurassa. Yhä useammin matkalle lähdetään myös oman tuttavapiirin kesken.

www.olympia.fi

Lähde matkalle, josta olet aina unelmoinut!

"Merkkipäivänä matkoilla..."
Täytätkö lähiaikoina tasavuosia tai juhlit jotain muuta merkkipäivää ja haluaisit olla silloin matkoilla? Siinä tapauksessa voimme lämpimästi suositella esimerkiksi näitä unelmamatkoja:

• Etelämanner – löytöretki pingviinien ja jään valtakuntaan
31.1.–17.2.2017


• Rovos Rail, Victorian putoukset ja Kapkaupunki
14.–26.11.2016, 13.–26.2.2017 ja 13.–26.11.2017


• Machu Picchu ja Galápagossaarten-risteily
6.–22.10.2017 ja 17.11.–3.12.2017

• Suuri Etelä-Amerikan kiertomatka
5.–29.11.2017


• Amazonin-risteily ja safari Brasilian
Pantanalissa 30.9.–15.10.2017

• Etelä-Amerikan-risteily ja Rion karnevaalit
2.–20.2.2018

Olemme nimenneet muutamat kiertomatkamme OLYMPIA Unique -matkoiksi. Nämä matkat poikkeavat kestoltaan, sisällöltään, kohteiltaan tai palvelutasoltaan ns. normaalitarjonnastamme. Löydätte nämä matkat jatkossa myös netissä kätevästi omana matkatyyppinään.

Selaa Olympian matkaesitettä täällä!

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös