Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Honour-Golf -lehden numero 2-2018 jaetaan jälleen kaikille osakkaille Suomessa

Lehden painosmäärä on noin 40 000 kpl, lukijamäärä noin 60 000 kpl.

Lehden teemana on matkailu koti- ja ulkomailla. Golfmatkojen lisäksi tarjoamme näkyvyyttä myös muiden matkojen järjestäjiä. Teeman laajuus tulee olemaan 24-32 sivua. Kerromme muun muassa miten voit valinnoillasi matkustaa mahdollisimman hiilineutraalisti.

Golfkenttien omistajat, golfosakkaat ovat lajin aktiivisinta porukkaa. Suurin osa heistä on aikuisia, joilla on aikaa ja mahdollisuus matkailuun koti- ja ulkomailla. Tarjoa heille uusia elämyksiä ja kiinnostavia kohteita ja kerro niistä teemanumerossamme.

Matkustaminen ulkomailla!
Matkailuteemassa kokemuksia ryhmämatkoista ennen kotimaan kauden alkua. Yhä useampi avaa kauden ulkomailla huhti-toukokuussa omatoimimatkalla tai ryhmässä. Firstflight-ryhmä vieraili Le Robinien -kentällä Italiassa, lue kokemuksista lehdestä.
Haastattelemme myös alan vaikuttajia ja kysymme, mitä golfmatkaaja haluaa. Kerromme teemanumerossa minne ensi syksynä tai vuoden 2019 keväällä kannattaa suunnata ja esittelemme golfmatkakohteita.

Matkustaminen kotimaassa!
Suomen valoisa kesä mahdollistaa pelaamisen lähes vuorokauden ympäri mitä pohjoisemmaksi mennään. Hyödynnetään kesän valoisa aika ulkoillen. Maamme on täynnä toinen toistaan upeampia kenttiä, joita kannattaa käydä pelaamassa. Kerromme lehdessä kesän huipputapahtumista Suomessa ja miten yhdistää golf ja tapahtumat.  PS. Golfkenttien ympäristöasioista voit lukea täältä!

Lehden sisältö luo ympäristön viestillesi!
Golfosakkaille suunnatun lehden sisältö takaa sen, että sen pariin palataan yhä uudelleen.


Poimintoja kesäkuun 2018 numeron muusta sisällöstä:
SGK:n lanseeraama Hiilineutraali Golfkenttä -hanke etenee
• Osakkaiden ikärakenne ja mitä se merkitsee toimialalle
• Kysely jäsenkentille: Miten kausi 2018 on lähtenyt käyntiin, mitä uutta, millaisia odotuksia ja haasteita?
• Lande vastaan pk-seutu:
– Vastikevelvollisuudesta luopuminen puhuttaa – millaisia ratkaisuja kentät tarjoavat (lunastus, arvonta jne.) eri puolilla Suomea
• Ura golftoimialalla – millaisia urapolkuja on tarjolla
– esimerkkejä toimialalta – kaikki urapolut havainnollisessa kaaviossa
• Miksi et pelaa golfia?
– kysytään vaikuttajilta, jotka eivät pelaa golfia

Kentänhoito kiinnostaa osakkaita
Yhdessä FGA:n kanssa tuotetut kentänhoitoon liittyvät artikkelit ovat mukana lisäämässä tietoisuutta omaisuuden hoidosta. Kenttien hyvä kunto on avainasia pelaajatyytyväisyydelle. Tänä keväänä kentät avattiin Etelä-Suomessa heti lumien sulattua. Miten se on mahdollista? Mikä osaaminen Suomessa on parasta maailmassa? Nähin kysymyksiin vastataan lehden sivuilla.

Ympäristöasiat vahvasti esillä
SGK:n Hiilineutraali golfkenttä -hanke käynnistyy valtakunnallisena, mutta sen tavoitteet ovat paljon suuremmat. Golfkentät näyttävät esimerkkiä aktiivisista toimista, joilla ympäristöä suojellaan. Haluatko olla mukana edistämässä golfkenttien ympäristöystävällisyyttä? Ota yhteyttä ja tule mukaan merkitykselliseen työhön.

Tule kenttäyhtiöiden edunvalvojan kumppaniksi
Suomen Golfkentät ry:n Honour-Golf -lehden kumppanina saat käyttöösi laajan verkostomme tuen; 52 jäsenkenttää, niiden toimitusjohtajat ja kenttäyhtiöiden puheenjohtajat sekä koko toimialan mahdollisuudet. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yrityksellesi ja tuotteellesi näkyvyys, joka tuo tulosta.

Honour-Golf -lehti
Jukka Rimpiläinen
Julkaisupäällikkö
0400 484 027

Klikkaa kuvaa ja lataa Honour-Golf -lehden mediakortti ja ota yhteyttä. Ideoidaan tuotteellesi paras näkyvyys; ilmoitus, advertoriaali tai artikkeli,

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös