Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Messilä Golf 2018 Ladies Finnish Open -areenaksi

Naisten Euroopan haastajakiertueeseen, LET Access -kilpailusarjaan, kuuluva Ladies Finnish Open pelataan tulevana kesänä Messilä Golfissa, Hollolassa. Kilpailun ajankohta on kesäkuun 7.–9., jolloin Messilän viheriöillä nähdään Suomen parhaimmiston lisäksi myös paljon kansainvälistä väriä. 120 naispelaajan joukkoon mahtuu sekä nousevia talentteja että vankkaa kokemusta omaavia ammattipelaajattaria.


Ladies Finnish Openia on pelattu jo noin 20 vuoden ajan. Ensin Ruotsin ammattilaiskiertueeseen kuuluvana,
ja vuodesta 2012 LET Access -kalenteriin sijoittuvana huipputapahtumana.Vuoden 2017 voittaja oli Suomen Ursula Wikström, joka nähdään myös suurella todennäköisyydellä Messilässä puolustamassa voittoaan. Kilpailulla on suuri merkitys myös suomalaisille kärkiamatööreille, jotka pääsevät mittaamaan taitonsa ja tasonsa seurassa , johon uran seuraava askel monella johtaa. Suomalaisia kilpailussa tulee olemaan mukana noin 40. Kilpailun palkintopotti on yhteensä 40.000 €, josta voittajalle lohkeaa 6.400 €.


Kilpailun vastuullinen järjestäjä on edelleen Suomen Golfliitto, jonka kilpaurheilupäällikkö Juha Juvonen odottaa innolla tulevaa yhteistyöprojektia:
– Huhut kentän loistavasta kunnosta on todettu oikeiksi, ja odotamme todella suurella mielenkiinnolla tulevaa kisaa. Edellisen kerran teimme merkittävää yhteistyötä arvokisojen tiimoilta 2005, jolloin lyöntipelin Suomen mestaruudet ratkottiin Messilässä.
– Kentän sijainti on kilpailun järjestämisen kannalta hyvä. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset ja majoitusmahdollisuuksia löytyy läheltä. Lahden seutu on selkeästi golfareiden aluetta, ja odotamme myös, että yleisö löytää reitin väylien reunalle kannustamaan omia suosikkejaan. Tätä varten tarjoamme myös jotain hauskaa oheisohjelmaa.


Messilä Golfille tilaisuus tarjoutui yllättäen, mutta mieluisasti. Tiivis golfyhteisö juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan, ja siksi päätös ei ollut vaikea, kun halukkuutta järjestelykumppanuuteen ehdotettiin.
– Kun tällainen tilaisuus golfyhteisöllemme tarjoutui, toki tartuimme siihen innolla. Tämän tasoinen kansainvälinen kilpailu on upe mahdollisuus tuoda hieno kenttäämme esille. Messilässä on järjestetty useita kansallisia arvokilpailuja, joten osaamista ja kilpailun laadukkaaseen läpiviemiseen tarvittavaa talkooväkeä meiltä kyllä löytyy. Kilpailu kruunaa upeasti seuramme 30-vuotisjuhlavuoden, toteaa Messilä Golfin puheenjohtaja Ilkka Varmavuo ja toivottaa LETAS -perheen Messilän puolesta tervetulleeksi.

https://www.messilagolf.fi/ladies-finnish-open/

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös