Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Poniente-kentän maisemaa.

Koko perheen golflomalle Espanjaan

Perheen kanssa golfmatkailu on monelle golfarille haastava yhtälö, sillä äiti, isä ja lapset voivat vaatia erilaisia asioita lomalta. Miten siis tyydyttää kaikkien tarpeet unelmalomalla?

Yksi hyvä tapa on matkustaa paikkaan, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Tai vielä parempaa: kaikille kaikkea. Tällainen paikka on Melia Villaitana Resort, josta löytyy upeat puitteet täydelliselle perhelomalle.
Villaitana sijaitsee hienolla paikalla, vuoren rinteellä Costa Blancalla noin 20 minuutin päässä Alicanten lentokentältä.
– Perheen kanssa on helppo lähteä reissuun, kun etäisyydet ovat lyhyitä. Esimerkiksi Alicanteen lentää Helsingistä vain neljä ja puoli tuntia. Resortin sisällä kaikki aktiviteetit ovat lähellä toisiaan, kuten kaksi golfkenttää. Myös erilaiset lapsille suunnatut teemapuistot sijaitsevat lähellä, sanoo golfmatkoja järjestävän Golfreseptin operatiivinen johtaja Jenni Viinikka.


Sää ja pienen kylän tunnelma
Villaitana puolesta puhuu myös sää, sillä se sijaitsee Manner-Espanjan säävarmimmalla aluella. – Paras aika vierailla on golfin kannalta loka-marraskuu sekä maalis-toukokuu, Viinikka vinkkaa.
Villaitana koostuu noin 25 rakennuksesta, jotka sulautuvat hienosti ympäröivään historialliseen arkkitehtuuriin.
– Resort on kuin pieni kylä, jossa tunnelmaa luovat pieni tori ja kirkko.
Neljän tähden hotellissa on lähes 500 huonetta sviitit mukaan lukien. Hotellin 5 000 neliön ulkouima-altaat tarjoavat golfin oheen rentoa tekemistä. Jos allasleikit alkavat kyllästyttää, alueelta löytyy myös padel- ja tenniskenttiä. Perheen pienemmille on omat leikkikenttänsä ja kerhotilansa.
Alueella on useita ravintoloita, joista vaativa herkuttelija löytää itselleen mieluisaa murkinaa. Suuren Yhi Span tarjoamissa hoidoissa vapautuu niin golfjännityksistä kuin työstressistäkin.
Hotellin huoneet ovat sävyiltään lämpimät ja tyyliltään välimerelliset. Riippuen huonetyypistä, huoneiden parvekkeelta tai terassilta avautuu näkymät joko golfkentälle, puutarhaan tai uima-altaille.

Ostoskeskuksia ja teemapuistoja
Mikäli kaipaa hotellin rauhasta kaupunki- tai rantaelämää, pitkistä hiekkarannoista ja hyvistä ostosmahdollisuuksista tunnettu Benidormin kaupunki on vain kuuden kilometrin päässä. Siellä aktiivinen lomailija nauttii muun muassa lukuisista rantaravintoloista ja -baareista.

"Villaitana on koko perheen golfresort,
jossa viihtyvät myös perheen ne jäsenet,
jotka eivät harrasta lajia."


Benidormista löytyy sekä pienten espanjalaisten vaatemerkkien putiikkeja että kansainvälisten ketjujenkin suuria myymälöitä. Alueen suurin ostoskeskus, La Marina, sijaitsee taksimatkan päässä keskustasta. Lapsiperheille Benidorm tarjoaa erilaisia teemapuistoja. Siinä missä liikkuminen, ruoka ja juoma ovat edullisia, lapsiperheelle erilaiset teemapuistot ovat Suomen hinnoissa.

Huippukentät golfarille
Golfarille Villaitana tarjoaa unohtumattomia kokemuksia. Kaksi Jack Nicklausin suunnittelemaa 18-reiän huippukenttää sulautuvat upeasti ympäröivään luontoon. Kentiltä on näkymät Välimerelle ja ympäröivään metsään.
Amerikkalaistyylinen Levante on 6 500 metriä pitkä kenttä (par 72), jossa pelataan tänä syksynä European Senior Tourin kilpailu. Viisi tiiboksia mahdollistaa pelaamisen kuitenkin kaikentasoisille pelaajille. Muodokkaiden viheriöiden lomassa pääsee nauttimaan häikäisevän kauniista maisemista.
– Kentät ovat tosi vehreitä, kauniita ja kumpuilevia. Melkein jokaiselta väylältä on näkymä merelle ja Benidormin kaupunkiin. Uskon, että varsinkin moni nainen nauttii kovasti kenttien estetiikasta, Viinikka kuvailee.
Laaksoon rakennettu Poniente-kenttä (par 62) sijaitsee kumpuilevassa maastossa, josta on niin ikään hienot näkymät Välimerelle ja vuoristoon. Tällä kentällä pääsee testaamaan rautalyöntien todellisen tason!
– Villaitanassa viihtyy koko perhe, sillä siellä sulautuvat saumattomasti yhteen golf, perhehotelli ja kaupunkiloma. Siellä kaikille ei ole vain jotakin, vaan kaikille on kaikkea, Viinikka tiivistää.

Suomesta Villaitanaan järjestää matkoja Golfresepti.
Lisätietoa matkoista osoitteessa golfresepti.fi

Paras aika vierailla VillaItanassa on golfin kannalta loka-marraskuu sekä maalis-toukokuu.

Ravintola Indigon terassi.

Lisätietoa Villaitanasta: golfresepti.fi

Lisää matkoja >

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös