Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

Entistä ehompi Atalaya Park

Kirjoittanut: Priska Autio, kuvat: Golfpassi

Espanjan Aurinkorannikon Marbellassa sijaitseva Atalaya Park on monille suomalaisille golfareille tuttu kohde, mutta harva tietää, että se on käynyt viime vuosina läpi mittavia uudistustöitä. Täysin remontoitu hotelli avataan yleisölle kesällä 2018, jolloin golfarit pääsevät nauttimaan uusituista huoneista sekä viimeisen päälle hiotuista palveluista. Alueen arvostetuimmille kentille on vain muutaman kilometrin matka.

Marbella on suosittu alue golfareiden keskuudessa, sillä alueella sijaitsee yli 40 golfkenttää. Golfareiden kannalta otollisen kohteesta tekee myös ympäri vuoden miellyttävä sää. Paras aika matkustaa kohteeseen on kevät, alkukesä ja syksy, sillä keskikesällä kohteessa on paahtavan kuuma. Uudistettu Atalaya Park sijaitsee reilun kymmenen kilometrin päässä Marbellasta, kauniilla paikalla meren rannalla.

Hotellilta näkymät Afrikkaan asti
Hotelli Sol Marbella Atalaya Park sijaitsee aivan rannan tuntumassa, Marbellan ja Esteponan puolivälissä. Selkeällä säällä hotellista voi nähdä aina Gibraltarilta Afrikan mantereelle saakka. Hotellissa on tehty mittavia uudistustöitä, ja sen kokonaisvaltainen, viimeisen päälle toteutettu remontti valmistuu kesällä 2018. Tämän jälkeen hotelli avataan jälleen matkailijoille, jotka saavat nauttia majoituksesta remontoiduissa ja moderneiksi uudistetuissa huoneissa. Useimmissa huoneissa on näköala joko merelle, puutarhaan tai vuorille. Tilavat huoneet on varusteltu hyvin ja modernisti – löydät niistä kaiken, mitä lomalla tarvitset.
Hotellista on matkaa Puerto Banúkseen noin kuusi kilometriä ja Marbellaan kaksitoista. Isompien kaupunkien palvelut ovat siis aivan käden ulottuvilla. Hotellialueella on putiikkeja, kampaamo, basaareja ja pieniä kauppoja. Myös ravintoloita ja baareja löytyy useita. Hotellilla järjestetään iltaisin ohjelmaa eri teemoilla ja live-musiikkia. Mitä olisi loma Aurinkorannikolla ilman aurinkoa? Hotellin kolme uima-allasta ja ihastuttava merenrantasijainti mahdollistavat todellisen unelmakohteen auringonpalvojille. Golfin lisäksi hotellilla on mahdollista pelata mm. tennistä ja koripalloa.

Huippukenttiä hyvällä sijainnilla
Atalaya Parkin kaksi 18-reikäistä kenttää, Atalaya Old ja Atalaya New, sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä hotellilta, taustanaan upea Sierra Blancan vuoristo. Kentille ja harjoittelualueelle on hotellilta kätevä shuttlekuljetus. Klubitalon ympäristö on ihastuttava suihkulähteineen ja värikkäine kukkaistutuksineen. Ilmassa tuoksuvat eukalyptuspuut sekä trooppiset kukat.
Atalaya Old (par 72, 6146 m) on yksi alueen arvostetuimmista kentistä. Se on Championship-kenttä, joka tarjoaa peli-iloa leveillä väylillä ja korotetuilla greeneillä. Kenttä on layoutiltaan tasaisen puistomainen, ja kierros on helppo kulkea kävellen. Kentältä on upeat näkymät La Concha -vuorelle. Atalaya Oldin on suunnitellut Bernard von Limburger, joka oli aikansa arvostetuimpia golf-
arkkitehteja. Kenttä sopii klubipelaajalle, mutta tarjoaa haastetta myös pienemmän tasoituksen pelaajille.
Atalaya New (par 71, 5142 m) puolestaan ihastuttaa upeilla maisemilla Välimerelle ja Gibraltarille. Kentän alku on tasainen, korkeuserojen lisääntyessä loppua kohti. Atalaya New on yksi alueen luonnollisimmista kentistä, jossa upea kasvillisuus pääsee todella oikeuksiinsa. Kentän on suunnitellut Paul Krings, ja siinä on vaihtelevuutta, kumpuilevia väyliä ja nopeita greenejä. Kenttä sijaitsee hieman enemmän sisämaassa verrattuna Atalaya Oldiin. Tarkat avaukset ovat tällä kentällä onnistumisen a ja o. Kierros sujuu mukavasti, kun siirtymät kulkee golfautolla.
Muita maininnan arvoisia kenttiä alueella ovat vuonna 2001 avattu Los Flamingos Golf (par 71, 5714 m), joka tarjoaa useita näyttäviä vesiesteitä sekä suuria greenejä. Bunkkereiden valkoinen hiekka luo kaunista kontrastia vihreälle nurmelle, mukavasti kumpuilevalla kentällä. Kentän yhteydessä sijaitsee myös 18-reikäinen Alfreini Golf (6641 m), joka on yksi harvoista par 73 -kentistä Costa del Solilla. Suuret viheriöt kompensoivat tarkkuutta vaativia väyliä.

Tyylikkään kansainvälinen tunnelma
Espanjan Aurinkorannikon lomakohteista erityisesti Marbella tunnetaan tyylikkyydestään. Jo vuosikymmeniä se on ollut rikkaiden ja kuuluisien ylellinen kohtaamispaikka. Marbella onkin hurmaava kaupunki, joka tarjoaa tekemistä shoppailusta kulinaristisiin elämyksiin ja golfista kauniisiin puistoihin ja puutarhoihin. Tunnelmalliset tapas-ravintolat tarjoilevat Välimeren herkkuja sulassa sovussa Michelin-ravintoloiden rinnalla. Shoppailija nauttii budjetista riippuen kansainvälisistä luksusmerkeistä, espanjalaisista ketjuliikkeistä tai paikallisista, käsintehdyistä koruista. Lauantaisin Marbellassa järjestetään Nueva Andalucían markkinat.
Marbellassa on helppo liikkua, sillä suosituimmilla alueilla voit helposti kävellä paikasta toiseen. Paikallisbussit ovat edullisia ja taksitkin kohtuuhintaisia. Vuokraamalla auton voit tutustua helposti Costa del Soliin laajemminkin. Suuntaa Marbellaan, kun kaipaat huippukenttiä, paljon tekemistä ja ripauksen luksusta lomaasi!

Atalaya Old (par 72, 6146 m) on yksi alueen arvostetuimmista kentistä.

Hotelli Sol Marbella Atalaya Park sijaitsee aivan rannan tuntumassa, Marbellan ja Esteponan puolivälissä.

Golfpassin mukana
ohjatulle pelimatkalle
Marbellaan!

ENNAKKOVARAAJAN
ETU -50 €

Varaa matkasi 31.5.2018 mennessä.
ATALAYA PARK, 7 vrk
• 13.-20.10.2018
• 20.-27.10.2018
Hinta alk. 1 245€ / hlö

• 27.10.-3.11.2018
• 3.-10.11.2018
• 10.-17.11.2018
• 17.-24.11.2018
Hinta alk. 1 140€ / hlö

Matkapakettiin sisältyy:
• Norwegianin lennot Helsinki
- Malaga - Helsinki
• lento- ja golfkenttäkuljetukset kohteessa
• 7 vrk majoitus Sol Marbella
Estepona - Atalaya Park * * * *
• puolihoito (aamiainen ja päivällinen)
• 5 x green fee neljällä eri kentällä
(1 x Atalaya Old Course, 2 x
Atalaya New Course, 1 x Los
Flamingos, 1 x Alferini)
• golfauto New Coursen kierroksille
• Golfpassin kohdeoppaan palvelut

Katso kaikki pelimatkamme maailmalle:
golfpassi.fi/pelimatkat/

Ota yhteyttä:
toimisto@golfpassi.fi
Puh. 03 5151 007

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös