Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

CaddieON tarjoaa pelaajille tarkan lipunpaikan automaattisesti

Suur-Helsingin Golf (SHG) ja CaddieON aloittavat yhteistyön, jonka myötä SHG ottaa kentillään käyttöön CaddieON:in kehittämän kenttäportaalin. Kenttäportaalin avulla SHG:n on mahdollista tarjota lisäpalveluja kentillään CaddieON-golfrannekkeella pelaaville. Suurin hyöty pelaajille tulee tarkasta lipunpaikan merkinnästä, joka jatkossa löytyy automaattisesti CaddieON-sovelluksesta kentänhoitajien huolehtiessa lipunpaikan merkitsemisestä kenttäportaaliin.
CaddieON on suomalainen golf-innovaatio, joka tarjoaa golfareille aivan uudenlaisen tavan analysoida ja kehittää peliään. Kädessä pidettävän ultrakevyen rannekkeen, mailoihin kiinnitettävien tunnisteiden sekä älypuhelinsovelluksen avulla CaddieON tallentaa pelaajan golfkierrokselta monenlaista tietoa täysin automaattisesti. CaddieON-pelaaja tietää missä tahansa kentällä ollessaan tarkan etäisyyden lipulle ja voi hyödyntää tietoa lähestymislyöntiensä suunnittelussa. Yhteistyö SHG:n kanssa on meille erittäin tärkeää juuri nyt asiakaskuntamme kasvaessa vauhdikkaasti. Mielellämme tarjoamme SHG:lle mahdollisuuden olla edelläkävijä kenttäyhtiöiden joukossa pääkaupunkiseudulla.

Entistäkin parempi – ulkoasultaan uudistunut Expert Golf -sovellus

Viime vuonna maailmassa pelattiin yli miljoona kierrosta Expert Golf -sovelluksen avulla ja tälläkin kaudella tämä hyödyllinen sovellus on oleellinen osa lukuisten golfareiden kierrosta. Juuri uuden kauden kynnyksellä tämän suosituimman golfsovelluksen ulkoasu on kokenut täydellisen uudistumisen ja parantumisen. Ulkoasu on nyt raikkaampi ja sovellus kaiken kaikkiaan käyttäjäystävällisempi, tehden siitä entistä mukavamman käyttää. Sovelluksen menestyksen taanneet toiminnot ovat ennallaan: GPS-pohjainen etäisyysmittari, pistebogeypisteet automaattisesti laskeva sähköinen tuloskortti, vastaukset kaikkiin sääntökysymyksiin ja vinkit erilaisiin lyönti- ja pelitilanteisiin.
Uutta on nyt myös Golfopas ja kenttäkirja, joka sekin on Expert Golfin sovellus. Se auttaa dokumentoimaan pelatut kierrokset ja kentät ja auttaa valitsemaan uusia kenttiä. Pelaamilleen kentille voi antaa oman arvion, joiden perusteella uutta vierailua voi suunnitella. Golf-opas pitää sisällään kaikki maailmassa olevat golfkentät yhteystietoineen ja reittiohjeineen.

Expert Golf tarjoaa kaikki mitä golfkierroksellasi tarvitset
– ja lisähauskuus sisältyy hintaan.

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös