Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

36 suomalaista golf-aktiivia tutustui Ahvenanmaahan

Visit Åland, Ålands Golfklubb, Viking Line, Ålands Turist & Konferens ja hotelli Arkipelag lähettivät kutsun suomalaisille seura-aktiiveille. 11.–12. toukokuuta Ahvenanmaalle saapui kaikkiaan 36 pelaajaa, niin miehiä kuin naisia, jotka edustivat suomalaisia golfklubeja ja lehdistöä.

Ohjelmassa oli mm. golfia Ålands Golfklubbenin kentillä Kastelholmassa, tutustuminen Eckerö Golfin uudistettuun kenttään, hotellivierailuja, tutustuminen Alandican kulttuuri- ja kongressitaloon, paikallisten lähiruuan ja juomien maistelua sekä opastettu kiertoajelu.
Pelaajista monet vierailivat Ahvenanmaalla ensimmäistä kertaa. Kaikki pääsivät pelaamaan Ålands Golfklubbin täysimittaisilla Slottsbananilla ja Kungsbananilla sekä tapaamaan Ålands Golfklubbenin edustajia.

ÅGK
Ålands Golfklubb ja sen kaksi 18-reikäistä
kenttää, Slottsbanan ja Kungsbanan, sekä 6- reikäinen Prinsessan, sijaitsevat kahden merenlahden välisellä niemellä Kastelholmassa, Ahvenanmaan pääsaaren koillisosassa.
Slottsbanan-kentän useimmilta rei’iltä avautuvat upeat näkymät Slottssundetin lahdelle. Salmen toisella rannalla kohoaa Kastelholman keskiaikainen linna. Slottsbananin puistomainen, avoin ja pelaajaystävällinen kenttä on monen golfaajan ehdoton ykkössuosikki. Kenttä sijaitsee luonnonkauniissa ja kumpuilevassa metsämaastossa.
Kungsbananilla avoimet ja ahtaat väylät vuorottelevat keskenään ja tarjoavat pelihaastetta vaateliaimmillekin pelaajalle.

ECKERÖ GOLF
Eckerö Golfin täysimittainen 18-reikäinen kenttä avataan uudelleen täysin uudistettuna heinäkuun alussa Eckerössä, Ahvenanmaan länsipuolella. Puistomainen ja monipuolisessa maastossa levittäytyvä kenttä tuo tervetullutta vaihtelua Kastelholman pelien väliin ja sopii erinomaisesti esimerkiksi perhepelaajille. Vieressä sijaitsee myös Smart Parkin uusi koko perheen teemapuisto.

VIKING LINE
Viking Linella on paljon vakioasiakkaita, jotka vuosi vuoden jälkeen palaavat Ahvenanmaalle pelaamaan golfia. Ahvenanmaa on jopa saanut lempinimen Itämeren golfparatiisi. Laivamatka yhdistettynä golfiin tasokkaalla kentällä tuntuu kuin matkustaisi lyhyelle ulkomaanmatkalle. Laivan eri ravintoloissa voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomista, viihteestä ja tax free -shoppailusta ja samalla ihailla merta ja kaunista saaristoa.
Viking Line on erikoistunut golfmatkojen järjestämiseen ja kauttamme voit helposti varata koko paketin: matkat, majoituksen ja golfajat. Voit majoittua joko hotellissa Maarianhaminassa tai mökissä lähellä golfkenttää. Kaiken palvelun saat suomeksi Ahvenanmaan henkilökunnaltamme. Viking Linellä matkustat kätevästi Ahvenanmaalle, meillä on päivittäin lähtöjä sekä Turusta että Helsingistä. Ahvenanmaalla on hyvät edellytykset ja se on täydellinen kohde onnistuneelle golfmatkalle!
Lisää tietoa netissä www.vikingline.fi/golf

ÅCA
ÅCA:n osuusmeijeri Ahvenanmaalla tunnetaan erityisesti hyvistä jugurteistaan, juustoistaan ja voistaan, jota valmistetaan käsityöperinteitä kunnioittaen. Juustojen nimet kertovat myös Ahvenanmaan historiasta – on Kastelholman ja Bomarsundin juustoja, Myrskyluotoa sekä Kungsgårdenia, joka viittaa Kustaa Vaasan kuninkaankartanoon, jonka mailla sijaitsee nykyisin Kastelholman golkenttä.

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
Matkailun teemanumero 2-18
Golfkenttien Some-näkyvyys
takaisin ylös