Ruoho on vihreämpää jäsenkentillä!

SGK-palvelut

LAKINEUVONTA

Lainopillinen neuvontapalvelu on tarkoitettu jäsenkenttien toimitusjohtajille ja kenttäyhtiön hallitusten puheenjohtajille.

Viime vuonna järjestetyn syysseminaarin vilkkaan keskustelun pohjalta oli oletus, että lainopillista neuvontaa tarvittaisiin paljon. Olihan tällöin esillä mm. osakkeiden hämäräkaupat ja yhtiöjärjestyksen tulkintakysymykset ja niistä tuli seminaarissa paljon kysymyksiä. – Soittoja on tullut oletettua vähemmän, toteaa Jarmo Henriksson. – Oletimme, että uuden palvelun käynnistyttyä aluksi tulisi yhteydenottoja jopa runsaasti, mutta näin ei käynyt, hän jatkaa.

SGK:n toimitusjohtaja Lassi Kiviniemi toivoo, että palvelua hyödynnettäisiin paremmin. – Tätä palvelua SGK:ltä on toivottu ja nyt se on jäsenkenttien käytössä. Neuvojen kysyminen ei siis maksa mitään ja vastaamassa on golfkenttien yhtiöjärjestyksiin ja niiden tulkintoihin erikoistunut juristi.

– Kysymykset ovat pääosin koskeneet yhtiöjärjestyksiä, niiden tulkintaa ja muutosmahdollisuuksia, kertoo Jarmo Henriksson. – Mukana on ollut myös kysymyksiä, jotka ovat liittyneet yhtiökokouksen laillisuuteen, hän jatkaa. – Olen kirjannut ylös kaikki yhteydenotot ja niitä koskeneet aiheet, jotta voimme jälkeenpäin todeta, mitkä asiat ovat vaatineet selvityksiä.
•••

SGK on tehnyt sopimuksen Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy:n kanssa lakineuvonnasta. Asianajaja, toimitusjohtaja Jarmo Henrikssonin johtaman asianajotoimiston lakimiehet antavat jatkossa puhelimitse neuvoja jäsenkenttien toimitusjohtajille ja hallituksen puheenjohtajille. Neuvonta on rajattu asioihin, jotka voidaan selvittää puhelimessa ilman, että neuvovan lakimiehen tarvitsee perehtyä asiakirjoihin ja joissa neuvon antaminen on mahdollista puhelinneuvottelun aikana ilman erityistä selvitystyötä.


Neuvontaa annetaan puhelimitse, arkisin klo 9.00 - 16.00.
SGK Lakineuvonta
puh. 09 5306 760/
Jarmo Henriksson.

Liittyessäsi SGK:n jäseneksi voit itse valita mitä palveluja haluat hyödyntää.

  • Yhteisostotoiminta
  • Osakasedut
  • Kanta-asiakasjärjestelmät
  • Edunvalvonta
  • Juridinen perusneuvonta

Kaikki palvelumme ovat vapaasti valittavissa, mitään velvoitteita emme aseta.

Lue myös tämä!

Lue myös yhdistyksen säännöt.

Liittymislomakkeen löydät täältä!

Liity postituslistalle

SGK-LAKINEUVONTA
Suomen luontoystävällisin golfkenttä
BirdieTime
takaisin ylös